Konkurs !!!

Pamiętacie kosmetyki, które niedawno oczarowały mnie swoim działaniem i zapachem ?  Pisałam o nich tu , tu i tu .  Teraz Wy będziecie mo...

Pamiętacie kosmetyki, które niedawno oczarowały mnie swoim działaniem i zapachem ?  Pisałam o nich tu, tu i tu
Teraz Wy będziecie mogły się z nimi zapoznać. 

Wraz z Uzdrowiskiem Busko Zdrój zapraszam na konkurs, w którym nagrodą jest zestaw Słonecznych Kosmetyków.



Jeden zestaw do wygrania na blogu i jeden na fb, więc macie dwie szanse na wygraną. Powodzenia. 

Co należy zrobić, aby wziąć udział w konkursie?
(na blogu)



Obowiązkowo:


 - być publicznym obserwatorem mojego bloga – poprzez gadzet obserwatorzy


 - udostępnić informację o konkursie  - baner w pasku bocznym     lub inny sposób.


 - odpowiedzieć na pytanie konkursowe: Jaki inny kosmetyk  mógłby pojawić się w ofercie     słonecznych kosmetyków?



Dodatkowo:


 - polubić fanpage bloga - klik 


 - polubić fanpage Buskowianki Zdrój - klik i Uzdrowiska Busko Zdrój - klik




Baner: 


Wzór zgłoszenia:


Obserwuję jako:

Baner: link, gdzie udostępniony

Odpowiedź:

                 
Lubię na fb jako: Imię + 2 literki nazwiska lub nazwa




Regulamin:
      1.Organizatorem konkursu jestem  Ja, czyli autorka bloga cosmetics reviews blog
2.Sponsorem nagród  jest Uzdrowisko Busko Zdrój
      3.  Nagrodą jest zestaw Słonecznych Kosmetyków ( 1 zestaw na blogu i 1 na fb )
      4. Aby wziąć udział w konkursie należy prawidłowo wypełnić zgłoszenie (według wzoru)     i umieścić je w komentarzu pod tym postem.
      5. Konkurs trwa od 31.032016 r. do 24.04.2016 r. do godziny 23.59.
      6. Zwycięzca zostanie wybrany sposród wszystkich nadesłanych odpowiedzi.
      7. Wyniki zostaną ogłoszone na moim blogu w nowym poście, najpóźniej w terminie 3 dni od daty zakończenia przyjmowania zgłoszeń.
      8. Po ogłoszeniu wyników czekam 3 dni na dane do wysyłki. Mój adres e-mail: hanna.b11@wp.pl  Jeśli ich nie otrzymam, losowanie zostanie powtórzone. 
      9. Nagrodę wysyła sponsor na swój koszt i jedynie na terenie Polski po otrzymaniu ode mnie danych do wysyłki.
    10. Prawidłowe zgłoszenie do rozdania jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem niniejszego regulaminu. Informacje dostarczone przez Laureata będą wykorzystane wyłącznie przeze mnie w celu wysyłki nagrody.
   11. Konkurs nie jest sponsorowany, prowadzony, administrowany przez Facebook ani współprowadzony z Facebook. Facebook jest zwolniony z jakiejkolwiek odpowiedzialności przez każdego z uczestników.
   12. Uczestnik zabawy oświadcza, że zapoznał się z regulaminem konkursu.
   13. Udział w zabawie jest bezpłatny i dobrowolny.
  
   14. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)


Jeśli chcesz, abym to ja do Ciebie napisała w sprawie wygranej - zostaw swój adres e-mail :) Nie jest to jednak konieczne, ale wtedy należy pamiętać, aby samemu się ze mną skontaktować.



 

39 komentarze

  1. Bardzo ciekawe nagrody! Koniecznie trzeba będzie wziąć udział ;-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako magda leszcz
    na fb lubię jako Magdalena Leszcz
    baner: http://cosmeticsreviewsblog.blogspot.com/2016/03/konkurs.html
    Oczywiście zdjęcie z linkiem na moim blogu jest :)
    Odpowiedź: pisałam już na fb, że brakuje mi peelingu do ciała, też do twarzy, nie widziałam peelingu w Twoich postach, a w ofercie nie wiem czy jest, bo nie otwiera mi się zakładka kosmetyki, jeśli są peelingi to wymyślę coś innego ;)))) życzę powodzenia dla wszystkich :)

    OdpowiedzUsuń
  3. A musi być ten baner na blogu? Nie może być inne udostępnienie?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. wolałabym na blogu, bo na fb jest też zestaw do wygrania i chciałabym abyście miały te same szanse.

      Usuń
    2. ok. Dopisałam dla wszystkich " lub inny sposób "

      Usuń
  4. O rany te kosmetyki to marzenie. Wezmę na pewno udział.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pamiętaj, że możecie zgłaszać się tu i na fb - macie dwie szanse na zestaw :)

      Usuń
  5. Ciekawe wydają się te kosmetyki. Warto je poznać! :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wezmę udział w wolnej chwili :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Sylwia testuje i radzi
    Baner: link, gdzie udostępniony https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=685627954912655&id=441077762701010

    Odpowiedź: SKORO To seria słoneczna to brakuje w niej kosmetyków do opalania ;) (niestety nie mogę otworzyć strony z kosmetykami)
    Lubię na fb jako: Imię + 2 literki nazwiska lub nazwa Sylwia testuje i radzi
    Trzymam kciuki ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Martyna G
    Baner: http://testujeiopiniuje.blogspot.com/ - pasek boczny na dole
    https://plus.google.com/106475471754025412744/posts/VEGDFBc81k5
    Odpowiedź: Żel do mycia twarzy, aby buźki nie świeciły się jak to słońce :)
    Lubię na fb jako: Martyna Mirosława Gr...

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Klaudia Cebula

    Baner: FB https://www.facebook.com/kl.cbla/posts/1022516731159851

    Odpowiedź: Brakuje mi jakiejś fajnej lekkiej pianki do mycia twarzy


    Lubię na fb jako: Klaudia Cee

    OdpowiedzUsuń
  10. Bardzo ciekawy konkurs, a biorącym udział w nim życzę powodzenia :)
    Pozdrawiam i obserwuję :)

    http://czaswobiektywie.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  11. Bardzo ciekawe :) melodylaniella.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  12. Powodzenia dla uczestników :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Wow, nagrody są świetne!

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuje jako:" Magda Długoń
    Baner:http://magymany.blogspot.com
    Odpowiedź: Moim zdaniem w podanym zestawie brakuje malutkich mydełek, które dodają atrakcyjności zamówienia, a przy okazji są bardzo ładne, a jeśli są w jakimś wzorze to są słodkie.
    Lubię na fb: Magda Dł

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako Kasia M
    Udostępnione : https://www.facebook.com/GLOWLifestyle/posts/983145078427802
    FB lubię jako glowlifestyle.pl

    Skoro to seria słoneczna to moim zdaniem brakuje w niej kosmetyku bez którego ja sobie nie wyobrażam wiosny i lata, a tak naprawdę używam cały rok, czyli kremu z filtrem :). Idealnie by było gdyby nadawał się do cery mieszanej, albo balsamu czy mgiełki do opalania :). Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za udział wlinkowym party :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Madzia Krukowska
    Brakuje mi w tych kosmetykach może jakiegoś kremu BB do twarzy, który byłby idealny na wiosnę.
    Lubię na fb jako: Madzia Krukowska

    OdpowiedzUsuń
  17. obserwuje blog jako Kasia Osowska
    lubie fb jako Katarzyna Osowska
    udostepnione tu https://www.facebook.com/kasiasim1
    brakuje mi szamponu ,peelingu do ciala i maseczki to twarzy :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Małgorzata Korniluk

    Baner: FB https://www.facebook.com/malgorzatakornil/posts/971105006343603

    Odpowiedź: Brakuje mi jakiegoś fluidu do włosów bądź maseczki zabezpieczającej włosy przed szkodliwym promieniowaniem UV

    Lubię na fb jako: Małgorzata Korniluk

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: swiaturody159

    Baner: http://swiaturody159.blogspot.com

    Odpowiedź: Mi brakuje w ofercie żelu antybakteryjnego do rąk, który latem jak dla mnie jest niezbędny - szczególnie, gdy jesteśmy poza domem. ;)

    Lubię na fb jako: Świat Urody

    Super nagrody, szczególnie że uwielbiam kosmetyki naturalne!:)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: dorota wysocka

    Baner: https://www.facebook.com/dorota.wysocka.568/posts/1017397498296824

    Odpowiedź: ten kosmetyk to pomadka ochronna do ust

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Paulina Anna

    Baner: http://herbanna.blogspot.com

    Odpowiedź: Jako że są to kosmetyki słoneczne, świetnym pomysłem i trochę paradoksalnym byłaby linia zawierająca ochronę przeciwsłoneczną :) Kremy, balsamy, mgiełki z filtrem, które równocześnie chronią nas przed szkodliwym działaniem promieni UV i dbają o nasze zdrowie.

    Lubię na fb jako: Paulina Anna Ka...

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: MD BŻ

    Baner: http://groundbreaking-beauty.blogspot.com/

    Odpowiedź: Brakuje mi peelingu do ciała, który jest niezbędny do pielęgnacji skóry :)

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Monika Kocot

    Baner: FB https://web.facebook.com/monika.kocot777/posts/1127426560641854?pnref=story

    Odpowiedź: Chciałabym w ofercie zobaczyć peeling enzymatyczny do twarzy (mam bardzo wrażliwą i alergiczną cerę), a także mgiełkę do układania włosów, które non stop bardziej przypominają stogi siana niż fryzurę marzeń ;)

    Lubię na fb jako: Monika Ko

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: kanwuje czytam testuję
    Baner: blog http://skinandtheacne.blogspot.com/
    Odpowiedź: jakiś produkt do cery trądzikowej, który pomoże przy pielęgnacji, mogłaby być maseczka, serum, krem, maść, cokolwiek :)
    Lubię na fb jako: wszystkie profile jako (strona) Acne skin

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Krystyna Smuga
    Baner: link https://www.facebook.com/krystyna.smuga/posts/1130361670337055?pnref=story
    Odpowiedź:Tonik, woda do spryskiwania twarzy, szampon, krem pod oczy ☺ kosmetyki fajnie się prezentują mają dobre składy
    Lubię na fb jako: Krystyna Smuga

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: biała owieczka
    Baner: https://www.facebook.com/zofia.alicja64/posts/1733228380230781
    Odpowiedź:Ekspert do spraw wód mineralnych i solanek Busko Zdrój powinien wyposażyć nasze kosmetyczki w wodę termalną, która profesjonalnie i leczniczo zajmie się stanem naszej skóry. Lekkie orzeźwienie, ochłodzenie niczym po zanurzeniu się w fontannie w gorący dzień? Tak właśnie działałaby ta woda termalna. Naturalne piękno skóry zostałoby wydobyte niczym ukryte, buzujące strumyki pod powłoką skał w górach. Wielkim atutem tej wody byłby wygodny w użyciu atomizer, więc jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki (czyli wprawnego psiknięcia) nasza uroda zadziwiłaby nawet samo lustereczko, które krzyknęłoby „Jesteś najpiękniejsza na świecie!
    Lubię na fb jako: Zofia Alicja Tomalska

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Serenitka B
    Baner: http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Odpowiedź: Myślę że w ofercie słonecznych kosmetyków powinien pojawić się krem pod oczy. Szukam właśnie ideału a taki krem prosto z uzdrowiska na pewno byłby godny uwagi.Pomyślałam też o kosmetykach z filtrem UV np o balsamach chroniących przed słońcem a nawet i blokerach które całkowicie pochłoną promieniowanie słoneczne. Z chęcią zaopatrzyłabym się w takie produkty bo zdarzyło mi się już poparzyć. dodam jeszcze że takie kosmetyki mogłyby mieć swoje miniaturowe wersje żeby łatwo było je zabrać jadać w podróż a nawet na co dzień do torebki.
    Lubię na fb jako: Monika Bo

    OdpowiedzUsuń
  28. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń